Анкетування батьків

Візьміть участь у формуванні меню Вашої дитини та оберіть бажані страви

1) Ваші дані

2) Вибір страв

3) Замовлені страви

Гаряче харчування – один з найважливіших чинників, які забезпечують гармонійний розвиток та здоров’я дитини. Шкільний вік – це саме той період, коли слід формувати в дитині правильне ставлення до харчування.

Сучасні школярі мають харчуватися не менше чотирьох разів на день, до того ж на сніданок, обід та вечерю їм необхідна гаряча страва. Гаряча смачна їжа допоможе Вашій дитині з легкістю сприймати важкий шкільний матеріал. А також підвищить стійкість дитячої імунної системи, задовольнить організм необхідними білками, жирами, вуглеводами, вітамінами, мікроелементами та енергією, забезпечить процеси росту та розвитку.

З метою задоволення попиту дітей ТОВ «Контракт Продрезерв 5» пропонує Вам скористатися даною анкетою. Замість швидкого некорисного перекусу, Ваша дитина буде мати смачний, різноманітний і найголовніше КОРИСНИЙ прийом їжі (сніданок, другий сніданок, гарячий обід, полуденок) . Всі страви, які входять до анкети, відповідають вимогам чинних нормативно-правових актів.

Салати

Салати зі свіжих овочів:

Салати з варених, солоних овочів:

Перші страви

Борщі:

Розсольники:

Супи картопляні:

Супи овочеві:

Супи-пюре та супи-креми:

Супи з рибою, птицею, м'ясом:

Супи молочні:

Страви з яєць

Страви з сиру кисломолочного

Страви з риби

Страви з птиці

Страви з м’яса

Гарніри

Гарніри круп'яні:

Гарніри з макаронних виробів:

Гарніри з картоплі та овочів:

Напої

Солодкі страви

Борошняні страви і кулінарні вироби

Борошняні страви:

Борошняні кулінарні вироби:

Салати

Салати зі свіжих овочів:

Салати з варених, солоних овочів:

Перші страви

Борщі:

Розсольники:

Супи картопляні:

Супи овочеві:

Супи-пюре та супи-креми:

Супи з рибою, птицею, м'ясом:

Супи молочні:

Страви з яєць

Страви з сиру кисломолочного

Страви з риби

Страви з птиці

Страви з м’яса

Гарніри

Гарніри круп'яні:

Гарніри з макаронних виробів:

Гарніри з картоплі та овочів:

Напої

Солодкі страви

Борошняні страви і кулінарні вироби

Борошняні страви:

Борошняні кулінарні вироби:

Салати

Салати зі свіжих овочів:

Салати з варених, солоних овочів:

Перші страви

Борщі:

Розсольники:

Супи картопляні:

Супи овочеві:

Супи-пюре та супи-креми:

Супи з рибою, птицею, м'ясом:

Супи молочні:

Страви з яєць

Страви з сиру кисломолочного

Страви з риби

Страви з птиці

Страви з м’яса

Гарніри

Гарніри круп'яні:

Гарніри з макаронних виробів:

Гарніри з картоплі та овочів:

Напої

Солодкі страви

Борошняні страви і кулінарні вироби

Борошняні страви:

Борошняні кулінарні вироби:

Салати

Салати зі свіжих овочів:

Салати з варених, солоних овочів:

Перші страви

Борщі:

Розсольники:

Супи картопляні:

Супи овочеві:

Супи-пюре та супи-креми:

Супи з рибою, птицею, м'ясом:

Супи молочні:

Страви з яєць

Страви з сиру кисломолочного

Страви з риби

Страви з птиці

Страви з м’яса

Гарніри

Гарніри круп'яні:

Гарніри з макаронних виробів:

Гарніри з картоплі та овочів:

Напої

Солодкі страви

Борошняні страви і кулінарні вироби

Борошняні страви:

Борошняні кулінарні вироби:

Якщо ви закінчили з вибором страв на Сніданок, Другий сніданок, Обід та полуденок, натисніть кнопку «Далі»:

Перевірте ваші замовлені страви.
Якщо все вірно, вкажіть суму витрат в день та відправте замовлення.

Ваше замовлення

Вкажіть яку суму в день (в грн.) Ви готові витрачати на харчування своєї дитини*:

Група спеціалістів ТОВ «Контракт Продрезерв 5», до складу якої входять досвідчені інженери-технологи, лікар-епідеміолог, лікар-дієтолог, лікар-гастроентеролог, на основі даних з анкети розроблять збалансоване та корисне меню, яке буде відповідати не лише побажанням дітей, але й вимогам нормативно-правових актів, розраховане по фізіологічним нормам і енергії згідно з вимогами Наказу МОЗ України «Про затвердження Норм фізіологічних потреб населення України в основних харчових речовинах і енергії» від 03.09.2017р. №1073, Постанови Кабінету Міністрів України № 305 від 24 березня 2021 року «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» , Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, затверджений Наказом МОЗ України №2205 від 25.09.2020 та зареєстрований в Міністерстві юстиції України 10 листопада 2020 р. За N 1111/35394 та Наказу МОН і МОЗ від 17.04.2006р. №298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах».

Дякуємо. Ваші дані успішно відправлені.
Обрані Вами страви будуть враховані при складанні меню, для школи, де навчається Ваша дитина.
На головну сторінку

Допоможіть покращити процес
організації харчування