4 прийому їжі, діти 1-4 роки

Чотиритижневі сезонні меню для організації чотириразового харчування в КЗДО на 2022 рік передбачає сніданок, обід, підвечірок та вечерю. Розроблене з урахуванням вікової групи дітей (1-4 роки) з дотриманням вимог  Постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», рекомендацій дієтологів, вимог законодавства та досліджень Українського науково-дослідного інституту харчування.

Чотиритижневі сезонні меню для організації чотириразового харчування розроблені кваліфікованими технологами, лікарем-алергологом, лікарем-гастроентерологом, лікарем-педіатром, лікарем-дієтологом, з урахуванням пропозицій завідувачів дитсадками, батьків, а також погоджені Держпродспоживслужбою та мають експертний висновок Державного біотехнологічного університету.

Комплексна організація харчування в дитячих садах Дніпра компанією «Контракт Продрезерв 5» дозволяє щоденно забезпечувати діток якісними, корисними та смачними стравами.

Якісне харчування в перші роки життя є запорукою здоров’я дитини. Адже попереджує функціональні розлади діяльності шлунково-кишкового тракту, привчає до правильного режиму прийому їжі.

Кожна страва з меню для дитсадків Дніпра у 2022 році є збалансованою за смаком, має привабливий зовнішній вигляд та аромат. Страви готуються з використанням щадних технологій — тушкування, варіння, припускання, запікання.

  •  На сніданок та вечерю дітям пропонуються овочі різні та свіжі фрукти по сезону. Страви з яєць, птиці, молока та молочних продуктів. Гарніри з круп, бобових, макаронних виробів. Серед напої чай, какао на молоці, кефір, йогурт, сік без додавання цукру.
  • Обід передбачає смачні перші страви. Другі страви з м’яса, птиці, морської риби. Гарніри з круп, бобових, макаронних виробів, з картоплі та овочів. Солодкі страви представлені вітамінними компотами та кисілями зі свіжих, заморожених або сушених плодів та ягід.
  • Підвечірок — це легкий перекус, який складає 5-10% від добової калорійності (105-210Ккал). Склад підвечірків для ЗДО чітко визначений Додатком 2 до Постанови КМУ від 24.03.2021р. №305. Діткам пропонуються овочі, фрукти свіжі та сушені, молоко або молочні продукти, борошняні кулінарні вироби.

Чотиритижневе сезонне меню стало запорукою гарного апетиту дітей. Тим більше, що готують страви професійні кухарі, що ставляться до діток та свої справи з любов’ю.

ТОВ «Контракт Продрезерв 5» організовує гаряче харчування в дитячих садах комплексно — закуповує та розподіляє харчові продукти, здійснює доставку, приготування їжі відбувається на харчоблоці об’єкта, що обслуговується. Використовуються виключно високоякісні продукти. Організація  харчування у КЗДО Дніпра контролюється  на кожному етапі виробничого процесу.

Подивитись меню КЗДО 2022 рік  ⇒ 4-х разове харчування, 1-4 рр.

Допоможіть покращити процес
організації харчування