Комплексна організація харчування в ліцеях Дніпра є запорукою гарного самопочуття та здоров’я учнів. Смачні страви, приготовані відповідно до технологічних карт, з дотриманням санітарних норм, рекомендацій дієтологів, вимог чинного законодавства та досліджень Українського науково-дослідного інституту харчування сприяють повноцінному розвитку, поліпшують настрій.

Організоване харчування є профілактикою захворювання ЖКТ, привчає до режиму, попереджує негативні наслідки споживання їжі сумнівної якості, забезпечує організм необхідною кількістю поживних речовин.

Приготування страв відбувається на харчоблоці об’єкта, що обслуговується або на власних виробничих потужностях ТОВ «Контракт Продрезерв 5». Доставка готових страв у ліцеї Дніпра, Новомосковська, Кривого Рога, Першотравенська, Павлограда виконується оперативно, в обумовлений термін. Налагоджений, відпрацьований до дрібниць, процес приготування є запорукою свіжості, безпеки, чудових органолептичних показників страв.

Підприємство використовує тільки високоякісні харчові продукти.

Компанія має досвід організації комплексного харчування в школах та ліцеях Дніпра. Крім цього, встановлюються і сучасні лініі роздачі гарячого харчування з великим асортиментом різноманітних страв. Так, в ЛІТ (Дніпровський ліцей інформаційних технологій при ДНУ) діє лінія, організована за принципом шведського стола. Учні, вчителі та батьки обирають страви за смаком, харчуються на перервах, купують щось для перекусу, або комплексного обіду.

Різноманітне збалансоване меню ліцеїв Дніпра розробляється з урахуванням смакових вподобань дітей, для різних вікових груп. Його створенням та затвердженням займаються досвідченні фахівці – дієтологи, технологи, лікарі. В меню включені різноманітні перші та другі страви. Гарніри представлені розсипчастими кашами, стравами з картоплі та овочів, приготованими у різний спосіб, рагу. Різноманітно представлені й рибні та м’ясні страви (котлетки, кнелі, тюфтельки в соусі, відбивні та шашлички з курячого філе). Кожного дня у меню вітамінні салати, овочі різні свіжі або квашені по сезону. На вибір пропонується борошняні кулінарні вироби власного приготування із різноманітними начинками. Серед солодких страв та напоїв- компоти або киселі зі свіжих, заморожених або сушених плодів та ягід, чаї, соки без додавання цукру.

Як замовити послугу?

Зверніться до представника ТОВ «Контракт Продрезерв 5» за телефоном гарячої лінії +38097 001 12 01 із запитом про необхідність комплексної організації харчування в ліцеї у м. Дніпро, Новомосковськ, Кривий Ріг, Першотравенськ або Павлоград. Зазначте назву учбового закладу, назву населеного пункту та кількість учнів.

Протягом дня наші фахівці підготують анкету з переліком страв, та нададуть подальші інструкції, дотримуючись яких можна буде продовжити співпрацю.

Допоможіть покращити процес
організації харчування